joi, 25 noiembrie 2010

NU v-am uitat.


Preocupat de bolile mele,de stresul zilnic,de dezamagirile societatii in traim,nu am avut inspiratia necesara pentru a ma mai ocupasi de blog.
Astazi m-am hotarit sa mai fac o postare. La aceasta a contribuit cred si utimatul dat de acest presedinte jucator, politicienilor.
Ma nedumireste ceva! Daca dinsul cunoaste atit de bine ce trebuie sa facem,de ce nu le impune "GUVERNANTILOR" aceste lucruri,venind in parlament cu propuneri legislative,sau in aceasta tara se lucreaza prin rotatie.
Cand lucreaza curtea constitutionala,parlamentul,guvernul,justitia,presi-dentia sunt in vacanta,s-au creeaza noi aliante politice. Dinsul nu vede nulitatile
de care este inconjurat?
Sant atatea de spus despre biata noastra tara,ca te apuca groaza:
-cum merge ceva bine, imediat apar smecheri sa ciugulasca si ei ceva si apar constringerile;
-daca un smecher din cei cu relatii, au un business,imediat apare o constrangere(cauciucuri de iarna,trusa medicala,vesta reflectorizanta)
-taxa de mediu sau de prima inmatriculare, se recupereaza de catre cei care stiu, sa dea in judecata statul. Dar si aici a aparut imediat conditii,contestatie in 15 zile de la plata taxei,altfel PA, nu se mai respecta valabilitatea celor trei ani.
Acum va las...mai continuam si-n zilele urmatoare.

Persoane interesate